Scurt istoric

Infiintare

CONFORT SA Calarasi s-a infiintat in anul 1981 prin reorganizarea fostei IACM Calarasi si s-a privatizat in anul 1994 prin metoda MEBO, pastrandu-si obiectul de activitate si structura de personal.

Inregistrare

Societatea comerciala CONFORT S.A. Calarasi este societate pe actiuni, este inregistrata la Oficiul Registrului Comertului al judetului Calarasi sub nr. J51/23/1993, avand codul unic de inregistrare RO 1922262, cu sediul in municipiul Calarasi, str. Aleea Centralei nr. 1-3, tel. +4 0242 318 770, fax. +4 0242 318 771, e-mail office@confortcom.ro, webpage www.confortcom.ro.

Realizari

In decursul timpului, CONFORT SA a realizat circa 16.000 din apartamente in orasele Calarasi, Oltenita, Lehliu-Gara si Bucuresti. S-au realizat practic peste 90% din structurile de rezistenta si finisajele cladirilor cu structura din beton armat si zidarie din judetul Calarasi.
Printre rezultatele notabile, putem enumera: sediul BancPost Calarasi, sediul Prefecturii Calarasi, sediul Bancii Comerciale Calarasi, sediul BRD Calarasi, sediul Directiei Agricole Calarasi,  depozitele de produse finite si fabrica de oxigen "air lichid" din cadrul santierului de constructie pentru Saint Gobain Calarasi, sediul Raiffeisen Calarasi, sediul SIF Muntenia Calarasi, sediul O.R.S.A. Calarasi, sediul Politiei Sanitare Calarasi, Hotelul Calarasi, Spitalul Calarasi, Statiunea de Cercetari de la Marculesti, Menajul de cai de la Jegalia, Statia de Epurare Calarasi, Fabrica de Zahar Calarasi, Spitalul Sapunari.
Mai putem enumera: consolidarea blocului Iuliu Barosch (construit inainte de 1940) de langa Teatrul Evreiesc din Bucuresti, sediul Bancii FMI si un cartier de locuinte in Germania, un cartier de locuinte in Israel, dar si lucrari de anvergura mai mica realizata in mediul rural al judetului Calarasi.

  1. File de Istorie

Scurt istoric

1 din 2